Menettääkö Jarmo Kekäläinen nuoren NHL-hyökkääjänsä Eurooppaan? – Pattitilanteesta tietoja julki

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä vielä kaksi nuorta pelaajaa on vielä rajoittamattomina vapaina agentteina, eli RFA-tilassa.

Viime kaudella 18 maalia nakuttanut Anders Athanasiou ei ole löytänyt yhteisymmärrystä Detroit Red Wingsin kanssa uudesta diilistä. Sama tilanne on voimassa Columbus Blue Jacketsin ja Josh Andersonin kohdalla.

– Kummassakaan tapauksessa ei ole otettu kehitysaskeleita viime aikoina, TSN:n toimittaja Bob McKenzie paljasti.

Kaksikosta Athanasiouta on viety vahvasti KHL:ään päin.

– Red Wings on tarjonnut hänelle kahden vuoden diiliä, jossa palkkojen keskiarvo olisi yhtä kautta kohden 1,9 miljoonaa dollaria, McKenzie kertoi.

Tätä Athanasiou ei ole kuitenkaan hyväksynyt.

– Andersonin kohdalla taas Blue Jackets (suomalaistoimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen) on sanonut, että hän voi joko hyväksyä aikanaan tarjotun hyväksytyn sopimustarjouksen tai sitten kolmen vuoden mittaisen sopimuksen, jossa palkkojen keskiarvo on alle 1,9 miljoonaa dollaria.

Raporttien mukaan osapuolet ovat olleet kaukana toisistaan neuvotteluiden aikana.

Kovista otteistaan tuttu Anderson, 23, väläytteli viime kaudella taitokapasiteettiaan, kun hän iski 78 runkosarjaottelussa tehot 17+12=29.

Andersonia on puolestaan viety Sveitsiin.

– Olympialaiset kiinnostavat molempia pelaajia ja he katselevat tällä hetkellä myös Eurooppaa yhtenä vaihtoehtona. Toisaalta tässä on olemassa myös se fakta, että he molemmat voivat olla aivan samanlaisen tilanteen keskellä ensi kesänä. Heillä ei ole oikeutta mennä välimieskäsittelyyn, kun he ovat pelanneet vasta tulokassopimuksensa loppuun, McKenzie taustoitti.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.