Leijona-konkari löysi uuden osoitteen – ”Hänen tavoite on pelata olympialaisissa”

© Kuva: Ilari Isotalo

Suomalaispuolustaja Anssi Salmela, 33, on lähellä sopimusta KHL-seura Dinamo Riikan kanssa, ruotsalaislehti Aftonbladet uutisoi.

Viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starsin riveissä kautensa aloittanut, ja kesken sesongin Ruotsiin SHL:ään Linköpingiin siirtynyt Salmela hakee miehen agentin Filip Björkin mukaan lyhyttä sopimusta Dinamon kanssa.

– Hän harjoittelee tällä hetkellä Riikan kanssa. Toivottavasti pääsemme yhteisymmärrykseen sopimusneuvotteluissa, Björk kertoo Aftonbladetille.

– Olemme päättäneet jatkaa Riikassa. Se voi olla lyhyt sopimus. Me päätämme siitä hetken päästä. Riga tarvitsee puolustukseen vahvistusta. Anssi olisi halunnut pysyä SHL:ssä, mutta tällä hetkellä siellä ei ollut vapaita paikkoja, agentti jatkaa.

Kuusissa MM-kisoissa Leijonia edustaneen Salmelan yhtenä tavoitteena on päästä ensi vuoden alussa pelattaviin Etelä-Korean olympialaisiin.

– Meillä ei ole kiire uuden sopimuksen kanssa. Kaikista tärkein asia on se, että Anssi saa parhaan mahdollisen vaihtoehdon itselleen, ja hänen tavoite on pelata Suomen joukkueessa olympialaisissa, Björk sanoo.