Leijona-konkari löysi uuden osoitteen – ”Hänen tavoite on pelata olympialaisissa”

© Kuva: Ilari Isotalo
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Suomalaispuolustaja Anssi Salmela, 33, on lähellä sopimusta KHL-seura Dinamo Riikan kanssa, ruotsalaislehti Aftonbladet uutisoi.

Viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starsin riveissä kautensa aloittanut, ja kesken sesongin Ruotsiin SHL:ään Linköpingiin siirtynyt Salmela hakee miehen agentin Filip Björkin mukaan lyhyttä sopimusta Dinamon kanssa.

– Hän harjoittelee tällä hetkellä Riikan kanssa. Toivottavasti pääsemme yhteisymmärrykseen sopimusneuvotteluissa, Björk kertoo Aftonbladetille.

– Olemme päättäneet jatkaa Riikassa. Se voi olla lyhyt sopimus. Me päätämme siitä hetken päästä. Riga tarvitsee puolustukseen vahvistusta. Anssi olisi halunnut pysyä SHL:ssä, mutta tällä hetkellä siellä ei ollut vapaita paikkoja, agentti jatkaa.

Kuusissa MM-kisoissa Leijonia edustaneen Salmelan yhtenä tavoitteena on päästä ensi vuoden alussa pelattaviin Etelä-Korean olympialaisiin.

– Meillä ei ole kiire uuden sopimuksen kanssa. Kaikista tärkein asia on se, että Anssi saa parhaan mahdollisen vaihtoehdon itselleen, ja hänen tavoite on pelata Suomen joukkueessa olympialaisissa, Björk sanoo.

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!