Tampa Bay Lightningin venäläistähti Nikita Kutsherov laukoi kovia kommentteja keväällä seurajoukkuetovereistaan venäläissivustolle Sovetsky Sportille.

Kutsherovin mukaan jotkut Lightningin pelaajista saivat tuntuvan palkankorotuksen ja lopettivat työnteon sen jälkeen. Kutsherov ihmetteli myös muun muassa ketjurulettia, jonka keskelle hän joutui Steven Stamkosin loukkaantumisen jälkeen.

Hyvin suorat kommentit olivat Kutsherovin agentin Dan Milsteinin mukaan viitteitä turhautumisesta, joka puski Kutsherovilla pinnalle Lightningin jäätyä pudotuspelien ulkopuolelle.

Nyt venäläistähti Kutsherov ja Lightningin seurapomo Steve Yzerman istuivat alas.

– Heillä oli tapaaminen ja nyt he ovat samalla sivulla. Ei ole mitään erimielisyyksiä, Milstein kertoi The Tampa Bay Timesille.

– Kaikki on hyvin. Menneet ovat menneitä, Milstein sanoi, viitaten kohukommentteihin.

Kutsherov itse ei halunnut kommentoida asiaa Tampa Bay Timesille, vaan hän kieltäytyi haastattelupyynnöstä.

– Hän toivoo, että kaikki kääntyy päälaelleen viime kauden jälkeen ja että kaikki pysyvät terveinä. Hän näkee, että tämä on se vuosi, kun he voivat voittaa Stanley Cupin. Hän on hyvin innoissaan siitä, Milstein välitti Kutsherovin ajatuksia.

Viime kaudella Kutsherov nakutti 74 runkosarjaottelussa tehot 40+45=85. Hän oli koko NHL:n pistepörssissä viides ja maalipörsissä toinen heti Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbyn jälkeen.

Keväällä Kutsherov pokkasi Venäjän kanssa pronssia MM-kisoista.