Dallas Starsin viime kausi meni pahasti penkin alle, eikä joukkue pystynyt raivaamaan tietään NHL:n pudotuspeleihin loistavasta pelaajamateriaalistaan huolimatta.

Starsin suurimmat tähdet Tyler Seguin ja Jamie Benn kärsivät kauden aikana pienistä loukkaantumisista, eikä miesten peliotteet päässeet normaalille huipputasolle.

Dallasin paikallislehti SportsDay:n toimittaja Mike Heika nostaa esille melkoisen kunnianhimoisen skenaarion tähtihyökkääjä Seguinin mahdollisesta tulevaisuudesta Stars-paidassa.

– Uskon, että Seguin tulee saamaan noin 9 miljoonan dollarin vuosipalkkaa kaudelle 2019-20, ja koska Bennin 9,5 miljoonan dollarin vuosipalkkan sopimus on silloin myös voimassa, Starsin pitää olla 100 prosenttisen varma, että Seguin on se pelaaja jonka he haluavat pelaavan Bennin kanssa, Heika kertoo.

– Ensi kausi tulee olemaan Seguinille jättimäinen. Uskon, että (päävalmentaja) Ken Hitchcock yrittää saada Seguinista fantastisen kahden suunnan sentterin. Tärkeintä Starsille on se, että Seguinista tulee pelaaja, joka voittaa pudotuspeleissä ja pystyy pelaamaan NHL:n parhaita pelaajia vastaan, kokenut toimittaja jatkaa.

Jos Seguin ei kuitenkaan pysty edellä mainittuihin asioihin, Heika uskoo, että Starsin täytyy ottaa äärimmäiset keinot käyttöön.

– Jos suunnitelma ei toimi, heidän täytyy harkita hänen kauppaamistaan. Olen varma, että Stars uskoo kuitenkin A-suunnitelmaan tällä hetkellä.