Minnesotan yli 7 miljoonan palkkaa tienaava NHL-supertähti floppasi pahasti – ”Minun viime kauteni haisi”

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildin varakapteenina kuusi viime vuotta toiminut supertähti Zach Parise pelasi yhden NHL-uransa heikoimmista kausista viime sesongilla.

33-vuotias jenkkihyökkääjä summasi 69 runkosarjaottelussa totuttuun tasoonsa nähden heikot 19 maalia ja 42 tehopistettä.

Yli 7,5 miljoonan dollarin kausipalkkaa vuoteen 2025 asti tienaava tähti ei ollut itsekään tyytyväinen omaan pelaamiseensa.

– Minun viime kauteni haisi. En pelannut niin hyvin. Olen työskennellyt pelini kanssa, jotta sama ei toistu, Parise kertoo NHL.comin haastattelussa.

Parise kärsi kevään 2016 pudotuspeleissä pahan selkävamman, joka haittasi miehen harjoittelua ennen viime kauden alkua.

– Se oli rankkaa. En pystynyt harjoittelemaan niin kuin olisin halunnut. Se oli enemmänkin kuntoutusta. Mutta lopultakin… Viime kaudella en vain pelannut hyvin. Mitä sille voi?

Wild putosi tämän kevään pudotuspeleissä yllättäen jo ensimmäisellä kierroksella St. Louis Bluesille. Parise toivoo näkevänsä omalta joukkueeltaan tason noston ensi kaudella.

– Meidän kaikkien pitäisi vain katsoa eteenpäin ja pelata taas. Pudotuspelit olivat jättimäinen pettymys. Uskon, että jokainen meidän pelaajamme odottaa innoissaan ensi kauden alkua ja uutta mahdollisuutta, kokenut hyökkääjä sanoo.