NHL-vahti Kari Lehtonen on Dallas Starsissa uudessa tilanteessa, kun seura hankki selväksi ykkösvahdiksi Ben Bishopin Tampa Bay Lightningista.

Starsin asioita tarkasti seuraava toimittaja Mike Heika kirjoittaa, että Dallas tulee laskemaan paljon Bishopin varaan tulevina vuosina

– Dallas investoi nyt voittamiseen. Jos sinulla on huippuvahti, pidät hänet ja ratsastat aallolla, Heika kuvailee Sports Dayn artikkelissa Bishopin roolia.

Kokenut Lehtonen joutuu Bishopin takana pitämään itsensä valmiina, vaikka pelejä ei suomalaiselle tule välttämättä niin paljon kuin aikaisemmilla kausilla.

– Sinun täytyy tehdä harjoituksista pelipäiviä itsellesi. Kari on oppinut, että sen sijasta, että käyttäisi harjoituksia palautumiseen ja lepäämiseen, hänen täytyy tehdä töitä ja todellakin hengästyttää itsensä, Heika sanoo.

Toimittaja muistuttaa, että ensi kaudella Lehtonen ei pääse hakemaan loistovirettä pitkillä otteluputkilla, koska niitä ei Bishopin onnistuessa tule vastaan.

– Hänen pitää luoda omat momenttuminsa. Kari on aikaisemmin ollut hyvä päästessään voittoputkiin ja luodessaan oman tilan itselleen. Veikkaan, että hänelle tulee olemaan harvinaista saada peräkkäisiä otteluita.