New York Islandersin 21-vuotias hyökkääjä Josh Ho-Sang teki viime kaudella vaikutuksen heti ensimmäisissä NHL-otteluissaan iskemällä kymmenen tehopistettä runkosarjan 21 ottelussa.

Nyt kesän 2014 ykköskierroksen varaus on valmiina loistamaan heti kauden alusta.

– Olen mielestäni valmis olemaan vaikuttava pelaaja NHL:ssä. Haluan haastaa sarjan parhaat pelaajat joka ilta, Ho-Sang sanoo itsevarmana Sportsnetin haastattelussa.

Itsevarmuutta nuorukaiselta ei tosiaan puutu. Hän kertoo, ettei hän laske liikaa painoarvoa muiden mielipiteille häneen itseensä liittyen.

– Jos et tunne minua, etkä tiedä kuka Josh Ho-Sang on persoonana, silloin mielipiteesi on yhdentekevä riippumatta siitä, kuka olet, hän kuvailee.

Ho-Sangilta löytyy myös tarvittava määrä nöyryyttä. Hän on ehdottomasti yksi Islandersin lahjakkaimpia nuoria hyökkääjiä, mutta hän ei pidä mitään itsestäänselvänä.

– NHL ei ole helppo sarja. Se ei ole sarja, mihin voi kävellä sisälle ja laittaa asiat toimimaan. Erittäin harva pystyy siihen, juniorivuosina OHL:ssä 256 runkosarjan ottelussa 292 tehopistettä tehnyt hyökkääjä summaa.