Washington Capitalsin joukkue on mennyt rajusti uusiksi tämän kesän aikana.

Capitals on menettänyt pitkän listan viime kauden avainpelaajiaan muualle. Marcus Johansson, Justin Williams, Karl Alzner, Kevin Shattenkirk ja Nate Schmidt pelaavat ensi kaudella muualla.

Ulospäin suuntautunut liikenne johtui pitkälti siitä, että Capitals joutui ahtaalle palkkakattotilanteensa kanssa. Jevgeni Kuznetsovin, Dmitri Orlovin ja T.J. Oshien jatkosopimukset veivät paljon tilaa palkkakaton alta, minkä myötä Capitals joutui rukkaamaan kokoonpanoaan uusiksi.

Vielä viime kaudella Capitals kuului suurimpien mestarisuosikkien joukkoon. Nyt monet eri tahot ovat kyseenalaistaneet, onko Capitals enää aidosti kärkijoukkue NHL:ssä.

– En pidä siitä, kun ihmiset sanovat meidän olevan huono joukkue nyt. Se on ihan hevonpaskaa. Ei tässä ole kyse nimistä. Kyse on siitä, miten joukkue pelaa, kun se on yhtenäinen, Kuznetsov täräytti NHL.comille.

Capitalsin rosterissa on tarjolla paikkoja nuorille pelaajille ensi syksyn harjoitusleirillä.

Tämä tiedostetaan hyvin myös seuran avainpelaajien joukossa.

– Noin se vain menee palkkakattoaikana. Meidän pitää vain sopeutua tilanteeseen, Capitalsin ruotsalaistähti Nicklas Bäckström mietti.

– Mielestäni meidän pitää edetä vain peli kerrallaan, eikä keskittyä Stanley Cupiin. Totta kai meidän pitää tavoitella sitä, mutta arkipäivän työ on se pääjuttu. Yhdessä harjoittelu ja se, että pystymme kehittymään niin yksilöinä kuin joukkueena. Meidän pitää olla nälkäinen joukkue, Kuznetsov jatkoi.