© Kuva: Getty Images

Venäläistähti ärähti Aleksandr Ovetshkinin ”ylipainokohusta” – veikkasi hurjan maalimäärän ensi NHL-kaudelle

Washington Capitalsin ykköstähti Aleksandr Ovetshkin kohautti heinäkuussa pidetyissä häissään tanssimalla ilman paitaa ”Rasputin”-kappaleen tahtiin.

Tarkkasilmäisimmät saattoivat huomata Instagramiin julkaistulta tanssivideolta 30-vuotiaan venäläisen olevan melkoisen tukevassa kunnossa juuri päättyneen NHL-kauden päätteeksi.

Ovetshkinin joukkuetoverilla Jevgeni Kuznetsovilla oli painavaa sanottavaa venäläislehti Sport-Expressin toimittajan Aleksei Shevtshenkon uteluihin Capitals-kapteenin ylipainosta.

– Miksi edes sanot tuollaista asiaa? Kaikki NHL-pelaajat ovat ylipainoisia. Nyt on kesä, ja kauden alkuun on pitkä aika. Hän tulee vielä kuntoon, Kuznetsov ärähtää.

– Ovetshkin tekee todella kovaa töitä. Tiedän hänen henkilökohtaisen valmentajansa. Tiedän, millä tasolla hän tekee töitä. Aleksandrin harjoittelu on täysin kunnossa, venäläistaituri jatkaa.

Kuznetsov heittää ilmoille myös kovan veikkauksen Ovetshkinin ensi kauden maalimäärästä.

– Annan nyt arvioni hänestä. Muistakaa tämä ensi keväänä. Hän iskee 50 maalia, Kuznetsov täräyttää.

– Voin enemmän tai vähemmän kuvitella, keiden kanssa hän pelaa ensi kaudella. Kaikki, jotka sanovat, että hänen aikansa on jo ohi, hiljentyvät.

Sport-Expressin Shevtshenko heittää lisää bensaa liekkeihin ja tiedustelee Ovetshkinin kykyjä pelata niin sanottuja ”isoja pelejä”.

– Mitä hittoa selität? Joo, ehkä hän ei pelannut niin kuin hänen olisi pitänyt pelata pudotuspeleissä, mutta muistakaa: Ovetshkin pelasi loukkaantuneena. Moni asia ei onnistunut, mutta hän ei ottanut siitä tekosyytä, Kuznetsov jyrähtää.

Katso alla olevasta Instagram-linkistä Ovetshkinin tanssivideo. Jos linkki ei toimi, voit katsoa videon myös klikkaamalla tästä.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!