Ensimmäiseen NHL-kauteensa valmistautuva Vegas Golden Knights on täynnä arvoituksia. Vielä on vaikea sanoa, ketkä pelaajat nousevat suuriin rooleihin joukkueessa.

Yksi joukkueen mielenkiintoisimmista nimistä on Anaheim Ducksista laajennusdraftissa kaapattu 21-vuotias puolustaja Shea Theodore, joka voi hyvin jo ensi kaudella nousta erittäin isoon rooliin Vegasissa.

Anaheim ei varmasti olisi halunnut päästää kesän 2015 ykkösvaraustaan muualle ilmaiseksi, mutta seuran oli pakko suojata muita tähtipelaajiaan, minkä seurauksena Theodore oli vapaata riistaa.

188-senttinen ja 88-kiloinen puolustaja teki viime kaudella läpimurron miesten peleissä, kun hänelle aukesi paikka Anaheimin joukkueessa loukkaantumisten takia.

Theodore kiitti vastuusta ja oli pudotuspelien alussa täysin liekeissä. Lopulta hän merkkautti kevään 14 kamppailussa tehot 2+4=8.

Kahden suunnan puolustaja antoi väläytyksen siitä, mitä on mahdollisesti luvassa tulevilla kausilla. Nuorukainen voi hyvinkin nousta Vegasissa ison roolin ansiosta NHL:n huippupuolustajien joukkoon seuraavien kausien aikana.