Nuorten Leijonien sankarilla sittenkin saumat NHL:ään? Voisi nousta Torontossa jopa supertähden rinnalle!

© Kuva: Getty Images

Thehockeywriters.com analysoi, että Kasperi Kapasella voisi lähitulevaisuudessa sittenkin olla realistiset saumat rynniä Toronto Maple Leafsin rotaatioon. Suomalainen itse mietti aiemmin, ettei murtautuminen taalajäille ole vielä ajankohtaista. Laitahyökkääjän nykyinen sopimus kestää aina kauteen 2018-19 saakka.

Toimittaja Branden Poelzer tuumaa nyt, että Suomen nuorille MM-kullan tammikuussa 2016 iskeneellä Kapasella olisi sittenkin teoreettinen tilaisuus yltää jopa kakkosketjuun, sillä pisteiden teosta suurta roolia kantavien James van Riemsdykin ja Tyler Bozakin sopimukset loppuvat alkavaan kauteen.

Poelzer näkee, että Maple Leafsin tämänhetkinen positiivinen ongelma on se, että joukkueella on jopa enemmän lahjakkuutta kuin rotaation mahtuisi.

Jos Bozak ja Van Riemsdyk aikanaan kaupataan, sentterin ja laiturin paikalle tulee tilaa kahteen ensimmäiseen ketjuun.

Jos kyseiset paikat korvataan omilla pelaajilla, voisi Kapanen rynniä toimittajan mukaan William Nylanderin johtaman kakkosketjun laitaan Josh Leivon täyttäessä toisen laitahyökkääjän paikan.

Lähtökohtaisesti tuloksentekoketjuissa parhaimmillaan olevalla Kapasella voisi toisaalta olla käyttöä myös kolmosketjussa. Kapanen toisi rouhijaroolin pelaajia, kuten Matt Martinin, syrjäyttäessään hyökkäysvoimaa joukkueeseen, jossa voi Poelzerin mukaan olla jopa kolme tuloksentekoketjua.


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️