NHL-mestarijoukkueen GM tyrmää huhut supertähden kauppaamisesta – ”Hän on tärkeä osa joukkuettamme”

© Kuva: Getty Images

Aikaisemmin tällä viikolla Pittsburghin paikallislehden Post-Gazetten kolumnisti Ron Cook heitti ilmoille villin spekulaation, että Stanley Cup -mestaruuden voittaneen Pittsburgh Penguinsin kannattaisi kaupata tähtihyökkääjä Phil Kessel pois mahdollisimman pian. (Lue uutinen aiheesta.)

Kolumni herätti paljon keskustelua ja närää kiekkopiireissä, koska Kessel oli tärkeä palanen mestaruuden voittaneessa Penguins-ryhmässä.

Penguinsin GM Jim Rutherford tyrmäsi torstaina kuitenkin kaikki mahdolliset kauppahuhut yhdeltä seisomalta.

– Kessel on tärkeä palanen Penguinsia. Hän tekee paljon pisteitä. Hän iskee ja alustaa isoja maaleja. Mitä enemmän tärkeitä pelaajia joukkueessa on, sitä suurempi mahdollisuus on voittaa mestaruus, Rutherford kertoo 93,7 The Fan -radiokanavalla NBC Sportsin mukaan.

Kokenut GM kuitenkin tiedostaa, että nyky-NHL:ssä ei ole pelaajaa, jota ei voisi kaupata, joten hän ei myöskään ole valmis sanomaan täysin ”ei” Kesselin kauppaamiselle.

– Hän on tärkeä osa joukkuettamme. En halua sanoa, että tiettyjä pelaajia ei koskaan kaupattaisi. Phil kaupattiin myös aikaisemmin. Mutta hänen kauppaamisensa ei kuitenkaan ole asia, jonka uskon tapahtuvan tällä hetkellä.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.