NHL:ään mukaan liittyvä Vegas Golden Knights ei ole vielä julkaissut kapteenistoaan tulevalle kaudelle.

Sportnetin toimittajien Luke Foxin ja Ryan Dixonin podcast-vieraana käynyt Las Vegas Review-Journalin toimittaja Steve Carp kertoi näkemyksensä mahdollisesta tulevasta kapteenista.

Carpin mukaan tähtihyökkääjä James Neal on hyvin todennäköisesti Golden Knightsin seurahistorian ensimmäinen pelaaja, jonka pelipaitaan ommellaan kapteenin C-merkki.

Neal on monella tapaa varsin mielenkiintoinen nimi.

Vielä keväällä Nashville Predatorsin kanssa Stanley Cup -finaaleita tahkonutta Nealia yhdistetään jo nyt siirtohuhujen kohteeksi.

Carpin mukaan Golden Knightsin GM George McPhee yrittää hyvin todennäköisesti kalastaa Nealista ja toisesta tähtihyökkääjästä David Perronista toisen kierroksen varausvuoroja tulevan kauden siirtorajalla.

Review-Journalin toimittajan Carpin mukaan McPhee ei välttämättä saa aivan toisen kierroksen vuoroja. Todennäköisesti Golden Knights kuittaa enemmänkin kolmannen kierroksen vuoroja.

Neal ja Perron ovat tulevan kauden jälkeen rajoittamattomia vapaita agentteja NHL:ssä.

Sen sijaan Carpin mukaan Vegas yrittänee tehdä jatkosopimuksen Jonathan Marchessaultin kanssa. Marchessault nousi otsikoihin viime kaudella, kun hän paukutti 31 maalia Florida Panthersille.

Vielä tämän kesän aikana Vegasilta voi odotella treidejä, sillä seuran puolustusosasto pursuaa yhden suunnan sopimuksia.

– En tiedä odottiko George vähän liikoja, kun hän nappasi niin paljon puolustajia. Ajatteliko hän niin, että hän voi siirtää heitä pois tuosta noin vain varausvuoroja vastaan?, Carp mietti.