Buffalo Sabresin tähtihyökkääjä Kyle Okposo oli keväällä mystisten terveyshuolien keskellä.

Maaliskuun loppupuolella Okposo vetäytyi pois ottelusta Columbus Blue Jacketsia vastaan sairasteluoireiden takia.

Raporttien mukaan huhtikuun alkuvaiheilla Okposo päätyi sairaalaan, eikä häntä nähty enää kehissä runkosarjan viimeisissä peleissä.

Tarkkoja tietoja sairastelun syystä ei ole kuitenkaan tullut julki.

Nyt Okposo palasi pitkän tauon jälkeen kehiin, kun hän osallistui tähtien täyttämän kesäliigan Da Beauty Leaguen otteluun.

– Oli totta kai kova paikka nähdä joukkuekaverin kokevan tuollaisia vastoinkäymisiä. Hän on niin hyvä tyyppi, ja olen niin iloinen siitä, että hän on nyt kunnossa, Okposon tapaan Sabresissa pelaava Hudson Fasching sanoi NHL.com:n mukaan.

Okposo viiletti samassa joukkueessa muun muassa Minnesota Wildin tähtihyökkääjän Zach Parisen, Florida Panthersin luottosentterin Nick Bjugstadin ja Arizona Coyotesin avainpakin Alex Goligoskin kanssa.

– Oli hienoa nähdä hänet kehissä. Olen viettänyt hänen kanssaan paljon aikaa kesällä. Tuo koko juttu kuulosti pelottavalta, mutta oli hienoa, että hän pääsi nyt pelaamaan. Tuo oli varmasti hänelle henkisesti iso juttu, että hän tunsi olonsa hyväksi, mutta myös meille kavereille oli hienoa nähdä hänet jäällä, Parise sanoi.

Myös alkukesästä Vegas Golden Knightsiin siirtyneen suomalaishyökkääjän Erik Haulan piti viilettää Okposon kanssa samassa joukkueessa. Haula oli kuitenkin sivussa Suomen aikaa viime yönä pelatusta ottelusta.

Da Beauty League on Minnesotan alueelle painottuva kesäsarja, jossa on mukana paljon NHL:stä tuttuja nimiä. Okposon ja Parisen lisäksi sarjassa pelaavat muun muassa Ryan McDonagh, Dustin Byfuglien, James van Riemsdyk, Paul Martin, Brock Nelson, Jake Gardiner ja Jake Guentzel.

Okposo, 29, solmi viime kesänä seitsemän vuoden ja 42 miljoonan dollarin arvoisen diilin Sabresin kanssa. Ensimmäisellä Sabres-kaudella Okposo ehti viilettää yhteensä 65 runkosarjaottelussa, joissa hän iski tehot 19+26=45.