Montreal Canadiensin kausikorttien tilaajat ovat saaneet epämieluisan yllätyksen, uutisoi CBC Sport.

Canadiensin fanien on nykyään mahdollista saada kausikorttinsa suoraan sähköisesti puhelimeen.

Osa haluaa kuitenkin edelleen fyysisen kortin lompakkoonsa. Nyt Canadiensin toimiston väki on lisännyt printattujen kausikorttien laskuun 150 dollarin käsittelymaksun, mikä ei ole kaikkien NHL-seurojen käytäntö.

Lehti haastatteli Will Sheadinia, pitkäaikaista Canadiens-fania, joka oli jonottanut kausikorttia peräti kymmenen vuotta ennen kuin sai oman paikan Centre Bell -areenalta viime kaudeksi.

Pitkästä jonotuksestakin johtuen hän kokee fyysisen kortin hienommaksi asiaksi, mutta nyt toisen kauden lisämaksu on saanut hänen tuntemaan olonsa petetyksi.

– Viime kaudella liput tulivat ilman lisämaksua. Nyt koen sen niin, että joudun maksamaan jostain, mikä oli vielä viime vuonna ilmaista, Sheadan sanoo CBC Sportin haastattelussa.

Lisämaksu tuntuu kohtuuttomalta senkin takia, että halvimmat Canadiensin kausikortit maksavat ennen veroja peräti 1 795 dollaria ja kalleimmista paikoista saa pulittaa kaudessa huimat 9 564 dollaria.

Kilpailevan kanadalaisseuran Toronto Maple Leafsin tiedottaja David Haggith otti myös kantaa Canadiensin toimiston toimintaan.

– Mitä päätökisä ikinä teemmekään fyysisten korttien myynnissä, teemme ne keskusteltuamme faniemme kanssa, Haggith linjasi.