Minnesota Wildilla on ollut suuria vaikeuksia saada tehtyä jatkosopimuksia tähtihyökkääjiensä kanssa. Tai sitten kyse on jostain kumman syystä haluttomuudesta.

Joka tapauksessa kaksi seuran neljästä viime kauden tehokkaimmasta pelaajasta on menossa sopimuksensa kanssa välimieskäsittelyyn.

Mikael Granlund oli Wildin viime kauden pörssikärki tehoillaan 26+43=69. Tämän sopimustilanteesta ei ole kuulunut juuri mitään uutta koko heinäkuun aikana, ja edessä on mitä todennäköisimmin välimieskäsittely.

Myös Wildin 24-vuotias sveitsiläishyökkääjä Nino Niederreiter odottaa seuralta yhä – entistä parempaa – jatkosopimustarjousta.

– Tällä hetkellä minä ja agenttini odotamme yhä uutta tarjousta Minnesotalta. Toivomme sen vastaavan paremmin markkina-arvoani kuin aiempi, Niederreiter sanoo sveitsiläiselle Blick-lehdelle swisshockeynews-sivuston mukaan.

Jos yhteisymmärrystä ei synny, Niederreiterin ja Wildin välimieskäsittely on edessä 2. elokuuta.

Niederreiter oli viime kaudella Wildin neljänneksi tehokkain pelaaja pisteillään 25+32=57. Granlundin ja Niederreiterin väliin joukkueen pistepörssissä mahtuivat Eric Staal ja Mikko Koivu.