Erikoisen ennätyksen rikkonut nuori NHL-tähtivahti uhoaa seuraavasta tempusta: ”Me, jos joku, pystymme siihen”

© Kuva: Getty Images
Liigassa HIFK - Ässät! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Ensi kaudella Pittsburgh Penguinsin tolppien välissä Matt Murray tavoittelee kovaa temppua.

Kolmatta peräkkäistä Stanley Cup -voittoa.

Alkukesästä Murray teki historiaa, kun hän juhli toista Stanley Cup -mestaruutta niin, että hänet laskettiin vielä tulokaspelaajaksi.

Murrayllä on kuitenkin vielä matkaa legendaariseen Billy Smithiin, joka torjui New York Islandersin neljään peräkkäiseen mestaruuteen 1980-luvun alussa.

Islandersin jälkeen mikään NHL-seura ei ole voittanut Stanley Cupia edes kolmena vuotena putkeen. Ylipäätänsä peräkkäiset mestaruudet ovat olleet harvassa. Penguins oli ensimmäinen seura, joka on ottanut peräkkäiset mestaruudet palkkakattoaikana (vuodesta 2005 alkaen).

– Ei ole tietenkään mitenkään helppoa voittaa kaikkea tässä liigassa. Varsinkin, kun on olemassa palkkakatto, ja joukkueiden pitää tehdä jatkuvasti muutoksia. Viime vuonna olimme onnekkaita, kun emme menettäneet liikaa kavereita sairastuvalle, ja moni pelaaja jatkoi joukkueessa ensimmäisen mestaruuden jälkeen, Murray mietti SooToday.comille.

Penguins koki muutamia merkittäviä muutoksia kesän aikana. Muun muassa joukkueen puolustus menee uusiksi. Samalla Murrayn haastajana toiminut Marc-Andre Fleury matkasi laajennusdraftissa Vegas Golden Knightsiin.

Penguins etsii edelleen uutta kolmossentteriä Nashville Predatorsiin matkanneen Nick Boninon tilalle.

– Tänä vuonna tilanne on hieman erinlainen. Menetimme muutamia tärkeitä palasia, ja joukkue on varmasti hieman erinäköinen tulevalla kaudella. Mielestäni olemme kuitenkin edelleen varsin hyvässä iskussa. Totta kai kolmannen mestaruuden voittaminen on vaikeaa, mutta me, jos joku, pystymme siihen, Murray uhosi.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Liigassa HIFK - Ässät! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!