NHL:ssä Nashville Predators toi julki Ryan Johansenin kahdeksan vuoden ja 64 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen perjantaina.

Johansen oli yksi kovimmista tähdistä, joka oli yhä ilman jatkosopimusta.

Rajoitettujen vapaiden agenttien listalla Leon Draisaitl pitää nyt varsin selkeää kärkipaikkaa itsellään.

Viime kaudella 82 runkosarjaottelussa 77 (29+48) tehopistettä nakuttanut saksalaistähti odottelee yhä jatkoa Oilersilta.

Nyt Draisaitlin tulevaisuutta kommentoi myös Oilersin päävalmentaja Todd McLellan.

– Luotan siihen, että näemme Leonin Oilersin paidassa myös jatkossa, McLellan sanoi NHL.com:lle.

– Haluamme pitää hänet ja hän haluaa olla täällä. Kyse on vain parista jutusta, mitkä pitää saada kuntoon nyt kesän aikana, McLellan kertoi näkemyksensä.

McLellan painotti sitä, ettei hän halua puuttua liikaa seurajohdon tekemisiin. Realiteetit hän kuitenkin myönsi.

– Olemme tiukan paikan keskellä, eikä tilanne tule muuttumaan ihan lähivuosina, McLellan sanoi palkkakattoon liittyen.

Oilersin tähtihyökkääjä Connor McDavid solmi aiemmin kahdeksan vuoden ja 100 miljoonan dollarin jatkon Oilersin kanssa. Myös Draisaitl on kuittaamassa messevän sopimuksen seuralta. Tämä on johtamassa siihen, että Oilersin on löydettävä halpoja ratkaisuja kaksikon ympärille tulevina vuosina.

– Odotukset kasvavat koko ajan, mikä luo lisää haasteita henkisesti ja fyysisesti. NHL-joukkueet ovat entistä valmiimpia meitä vastaan. Ihmiset kuitenkin odottavat meidän voittavan jatkuvalla syötöllä. Se on ehkä muuttunut muutamaan edellisvuoteen nähden. Meidän pitää vain pystyä vastaamaan huutoon, McLellan mietti.