Venäläishyökkääjä Valeri Nitshushkin on tekemässä paluun NHL:ään kaudella 2018-19, Dallasin paikallislehti Sports Day uutisoi.

Moskovan TsSKA:ssa viime kaudella esiintynyt Nitshushkin pelaa viimeisen sopimusvuotensa loppuun ensi kaudella KHL:ssä ja tekee sen jälkeen paluun vanhaan seuraansa Dallas Starsiin, miehen agentti Mark Gandler varmistaa Sports Day -lehdelle.

– Valerilla on vielä vuoden mittainen sopimus TsSkA:n kanssa. KHL:n sopimuksen mukaan, Val ei saa allekirjoittaa Dallasin kanssa sopimusta, kunnes vasta kaudelle 2018-19, Gandler kertoo.

-Tiedän, että Stars on seurannut häntä KHL:ssä ja Venäjän maajoukkueessa. He ovat iloisia hänen kehityksestään ja odottavat häntä takaisin ensi kauden päätteeksi. Val haluaa tulla takaisin Dallasiin, kunnes hänen KHL-sopimus päättyy.

22-vuotias Nitshushkin on Starsin ensimmäisen kierroksen 10. varaus vuodelta 2013. Härkämäinen venäläistaituri pelasi kolme kautta NHL:ssä vuosina 2013-16, kunnes teki paluun takaisin KHL:ään.

Nitshushkin summasi viime kaudella 36 KHL:n runkosarjaottelussa 11 maalia ja 24 tehopistettä.

Starsin GM Jim Nill näkee nuoren lupauksensa pelaamisen KHL:ssä positiivisena asiana.

– KHL:ssä pelaaminen on vain hyväksi hänelle. Hänellä on mahdollisuus pelata isoja minuutteja. Hänellä on myös mahdollisuus pelata maajoukkueessa, sekä olympialaisissa. Tämä voi olla todella suuri kausi hänelle, Nill kertoo.