Venäläisen tähtihyökkääjän Aleksandr Radulovin agentti Aleksandr Tshernyh selittää uutistoimisto TASSille suojattinsa mystistä Instagram-viestiä, joka tosin oli sunnuntaina jo poistettu.

Agentin mukaan Radulovin Instagramissa ollut kotiinpaluuviesti ei liity sopimusasioihin.

– Hän matkusti kotiinsa Moskovaan lomailemaan. NHL-sopimusta Aleksandr ei ole vielä allekirjoittanut, mutta neuvottelut ovat käynnissä. Jos yksikään NHL-seura ei tarjoa haluamaamme sopimusta, hän jatkaa Venäjällä, Tshernyh kertoi.

Montreal Canadiensissa viime kaudella 82 NHL-ottelussa 61 tehopistettä iskenyt 30-vuotias venäläistähti hakee NHL:stä pitkähköä sopimusta.

– Haemme NHL:stä kolmea vuotta pidempää sopimusta – jopa 5-6 vuotta. Kaikki riippuu tietenkin rahasta. Neuvottelemme nyt neljän NHL-seuran kanssa, mutta voi niitä olla enemmänkin, sillä kaikki seurat eivät vielä ole olleet meihin yhteydessä.

Radulov on edustanut rapakon takana Montrealin lisäksi Nashville Predatorsia kausien 2006-08 ajan. Kaudella 2011-12 hän viiletti Nashvillen paidassa yhdeksässä runkosarjan mittelössä ja kahdeksassa pudotuspeliottelussa.

Mystinen viesti löytyy Montreal Canadiensin toimittajan Amanda Steinin Twitter-tililtä.

Amanda Stein

@amandacstein
Alex Radulov just Instagram storied a video of himself on a plane. Wait until the end, he says "going back home". Whatever that means.

Jos et näe ylläolevaa twittiä, voit katsoa twiitin myös tästä.