Jarmo Kekäläisen manageroima Columbus Blue Jackets jahtaa yhä Venäjän maajoukkuepakkia Vladislav Gavrikovia, mutta ainakin Sport-Ekspressin tietojen mukaan KHL on vielä etumatkalla, kun mies miettii ensi kauden sopimuksen solmimista.

Venäläisaviisi uutisoi, että Gavrikov työstää tällä hetkellä USA:n viisumia lähteäkseen Columbus-visiitille. Gavrikov ei todennäköisesti aio kuitenkaan tehdä NHL-diiliä, vaan Columbus käyttää tulevan hankintansa lääkärillä MM-kisoissa sattuneen vamman takia.

Samalla Columbus haluaa tutustuttaa venäläispakin organisaatioonsa, kaupunkiin, kotiareenaan ja päävalmentaja John Tortorellaan.

Columbuksella on hihassa ässä, jolla se yrittää kiinnittää Gavrikovin. Sport-Ekspressin mukaan Columbus on valmis tarjoamaan sopimukseen pykälää, joka estää AHL-komennukset. Gavrikoville tarjotaan myös täysiä bonuksia, joilla hänen sopimuksensa arvo voi nousta noin 3,5 miljoonaan dollariin.

Sport-Ekspress ei kuitenkaan usko, että Gavrikov lähtee vielä rapakon taakse. Venäläislehden mukaan 21-vuotias tulevaisuuden lupaus menee joko Pietarin SKA:han tai jatkaa Lokomotivissa, joka on valmis tarjoamaan yhtä hyvän diilin kuin SKA.