Carolina Hurricanes voi olla yksi tämän kesän kovimmista ehdokkaista pelaajakauppojen tekijäksi, jos seuran GM:ää Ron Francisia on uskominen.

Francis osoitti aktiivisuutensa jo heti kauden päätteeksi, kun hän neuvotteli vaihtokaupan Chicago Blackhawksin kanssa maalivahti Scott Darlingista.

NHL:ssä yli 1700 ottelua urallaan pelannut GM ei omien sanojensa mukaan ole hiljentämässä tahtia kesällä.

Hurricanes julkaisi Twitter-tilillään videon, jossa Francis kertoo seuran pelaajatarkkailijoille, että seura ei käytä kaikkia kymmentä tämän kesän varausvuoroaan, vaan tavoittelee lisää pelaajakauppoja.

– Toivottavasti emme käytä kaikkia kymmentä vuoroamme seuraavassa varaustilaisuudessa. Olemme olleet yhteydessä muihin joukkueisiin ja kertoneet heille, että olemme valmiita tekemään pelaajakauppoja varausvuoroillamme, Francis kertoo videolla.

Hurricanesilla on organisaatiossa lukuisia huippulupaavia nuoria pelaajia, kuten Jeff Skinner, Noah Hanifin, Jaccob Slavin, Jake Bean, Haydn Fleury ja suomalainen Sebastian Aho.

Hurricanesin kymmenestä tämän kesän varausvuorosta peräti kuusi on 73 parhaan joukossa.

x - Carolina Hurricanes

@Canes
Get an exclusive look inside the front office as GM @RonFrancis10 kicks off #NHLDraft meetings with the #Canes scouts. #Redvolution