© Kuva: Getty Images

Nuorta NHL-maalitykkiä odottaa kauppaaminen kesällä? – ”Nimeni aiheuttaa selvästikin kohinaa”

Buffalo Sabresin hyökkääjän Evander Kanen nimi on pyörinyt läpi kauden NHL:n siirtohuhuissa.

Epätasaisista peliotteista urallaan tunnettu Kane palasi tällä kaudella NHL:n huippumaalitykkien joukkoon, kun 25-vuotias kanadalainen iski 70 ottelussa loistavat 28 maalia.

Kanea on huhuttu erityisesti Kalifornian joukkueisiin Los Angeles Kingsiin, San Jose Sharksiin ja Anaheim Ducksiin.

Nuori tähtihyökkääjä ottaa siirtohuhut kuitenkin huumorilla vastaan.

– Nimeni aiheuttaa selvästikin kohinaa toimittajien keskuudessa ja radiokanavilla. Saa nähdä, onko minulle tulossa jo muutama kiitoskortti heiltä, Kane vitsaili Vancouver Province -lehden toimittajan Steve Ewenin haastattelussa Sportsnetin mukaan.

Winnipegistä Buffaloon kaudella 2014-15 siirtynyt Kane toivoo kuitenkin pysyvänsä Sabresin miehenä vielä ensi kaudellakin.

– Valmistaudun jo ensi kauteen, ja toivottavasti pääsen tekemään sen Buffalossa, Kane toteaa.

5,25 miljoonaa dollaria kaudessa tienaavan Kanen sopimus päättyy ensi kauteen. Kanadalaispelurin ei uskota kuuluvan nuoren Sabres-joukkueen tulevaisuuden suunnitelmiin.

– Välitänkö minä huhuista? En. Hauska asia huhuissa on se, että en koskaan tiedä, mitä huhuja parhaillaan on menossa, mutta kaikki muut tietävät. Minulla on agentti, joka on tietoinen huhuista ja seuraa niitä. Hän antaa minulle päivitystä niistä, kun tarvitsen tietoja, Kane kertoo.

Kane oli yksi Sabresin pelaajista, jotka saivat suojauksen Vegasin laajennusdraftissa. Suojaus ei kuitenkaan takaa sitä, etteikö häntä kaupattaisi pois kesän aikana.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!