Nashville Predatorsin GM:llä David Poilella riittää tekemistä kesän aikana.

Poilella on edessä muun muassa muutamia isoja jatkosopimusneuvotteluja.

– Meillä on muutamia diilejä tehtävänä, muun muassa Ryan Johansenin ja Viktor Arvidssonin kanssa. Tapaamme heidän edustajansa Chicagossa (NHL:n varaustilaisuudessa) ja aloitamme prosessin ensi viikolla, Poile sanoi NHL.comille.

Varsinkin Johansenille voi odottaa isoa jatkosopimusta.

24-vuotiaan kanadalaissentterin kolmen vuoden ja 12 miljoonan dollarin diili päättyy tähän kesään.

Vertailukohtana Johansenin tulevalle diilille toimii muun muassa Winnipeg Jetsin Mark Scheifelen jatkodiili, joka oli kahdeksan vuoden mittainen ja yhteensä 49 miljoonan dollarin arvoinen. Sean Monahan puolestaan allekirjoitti seitsemän vuoden ja 44 miljoonan dollarin jatkon Calgary Flamesin kanssa.

Molemmat ovat lähes samaa ikäluokkaa Johansenin kanssa.

Tällä kaudella Predators-sentteri kokosi 61 (14+47) tehopistettä runkosarjan 82 ottelussa. Johansenin pudotuspelit katkesivat konferenssifinaaleissa tulleeseen jalkavammaan.

Arvidssonin kohdalla edessä saattaa olla vielä niin sanottu siltasopimus, eli parin vuoden mittainen jatko ennen pidempää jatkopahvia. Ruotsalaishyökkääjä kun on operoinut tähän mennessä tulokassopimuksella.

24-vuotiaalta Arvidssonilta nähtiin melkoinen läpimurtokausi, sillä Arvidsson nakutti 80 runkosarjaottelussa peräti 31 maalia ja 61 pistettä. Tahti pysyi varsin hyvänä myös pudotuspeleissä, sillä 22 ottelussa Arvidsson nakutti 13 (3+10) tehopistettä.

Kolmas merkittävä sopimuspyörittely liittyy seuran kapteeniin Mike Fisheriin. 37-vuotias sentteri on väläytellyt uransa lopettamista. Lopullista päätöstä Fisher ei ole vielä tehnyt.

– Annamme hänelle niin paljon aikaa kuin hän vain tarvitsee, Poile sanoi Fisheriin liittyen.