Koko Nashvillen kaupunki tuntuu menneen aivan sekaisin kaupungin ylpeydenaiheen, historiansa ensimmäistä kertaa NHL-finaaleissa pelaavan Predatosin takia. Viimeisin ja kenties paras osoitus tästä saatiin tänään, kun Nashvillen pormestari Megan Barry nimesi Predatorsin loukkaantuneen keskushyökkääjän Ryan Johansenin kaupungin kunniapormestariksi – yhden päivän ajaksi.

Saatekirjeessään Barry ylisti Johansenin tämän kauden saavutuksia ja kehui vuolaasti tämän toimintaa niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella.

– Ryan Johansen on pelannut suorastaan hengästyttävän upean kauden ja antanut faneille aihetta riemuun heinoilla esityksillään, muun muassa 13:lla pisteellään 14:ssä pudotuspelissä Chicagoa, St. Louisia ja Anaheimia vastaan. Loukkaantumisensa jälkeenkin Johansen on jatkanut joukkueensa tukemista. Myös hänen jään ulkopuolinen toimintansa, kuten lahjoitus Toiveesta totta -järjestölle (Make-A-Wish Foundation) ansaitsee tunnustuksen, Barry kirjoitti.

– Niinpä, täten julistan Ryan Johansenin Nashvillen kaupungin kunniapormestariksi kesäkuun viidennen päivän ajaksi. Haluan myös kutsua kaikki kaupunkilaiset ja Predatorsin kannattajat juhlistamaan Johansenin upeaa kautta ennen neljättä Stanley Cupin finaalia, Barry jatkoi.

Kyseinen neljäs finaali pelataan Nashvillessä tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Lähde: Nashville Predatorsin twitter-tili @predsnhl