HPK Liiga Oy on tehnyt positiivisen liiketuloksen myös toisella tilikaudellaan.

Rahoituskulujen ja verojen jälkeen tulos oli plussalla 67 380 euron verran.

HPK:n taustayhtiö teki myös edellisellä tilikaudella positiivisen tuloksen.

Silloin voittoa kertyi 50 500 euroa.

– Menneellä kaudella alkoi aito strategian jalkauttaminen. Liiketulos on ennakoidun mukainen. HPK:lle on tärkeää panostaa urheilupuoleen, mutta panostukset tulee tehdä omien resurssien sallimissa rajoissa. Tavoitteemme mukaisesti loimme mahdollisuudet pelin, pelaajien ja valmentajien kehitykselle, HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen toteaa seuran tiedotteessa.

Positiivisen tuloksen lisäksi HPK Liiga Oy:n liikevaihto jatkoi kasvuaan. Edelliseen vuoteen verrattuna lisäystä tuli 400 000 euroa. Liikevaihto oli nyt 5,68 miljoonaa euroa.

– Strategiamme mukaisesti toteutimme ”ihmiset iloisiksi” -osuutta ottelutapahtumissamme. Uskon, että loimme menneellä kaudella positiivista ilmapiiriä ympärillemme myös ottelutapahtumien ulkopuolella. Visiomme mukaisesti pelasimme myös pudotuspelejä, Toivanen käy läpi.

– Uskon, että olemme HPK:ssa nyt oikealla tiellä kohti Suomen huippua. Paljon on töitä vielä edessä, mutta tekemisen meininki yhtiössä kaikilla eri tasoilla ja toiminnoissa on hyvä. Motivaatio on korkealla ja sitä kautta voimme päästä asettamiimme tavoitteisiin, HPK Liiga Oy:n puheenjohtaja Jari Koskisen uskoo.