Timo Jutila Leijonien illan pelistä: ”Niillä ei mene herne nenään”

Suomikiekon MM-asiantuntija Timo Jutila kertoo mielipiteensä Suomen alkulohkon ennakkosuosikeista, minkä lisäksi hän pureutuu Leijonien illan vastustajaan Tshekkiin.

”Jutin” omien sanojen mukaan hän tuntee runsaasti tshekkipelaajia, joten heidän vahvuudet ovat entisellä maajoukkuepuolustajalla tiedossa.

– Välillä hieman arvaamaton joukkue. Hirvittävän taitava, mutta niillä ei mene herne nenään missään kohtaa, Jutila linjaa.

Katso tuore ”Jutin Ylämummo” -jakso ylhäältä tai tästä linkistä!

Tilaa SporttiTV – Voita Leijonien pelipaita Jutin nimmarilla!

Useamman urheilusivuston yhteisvoimin Youtubeen perustettu SporttiTV tulee jatkossakin olemaan ”Jutin Ylämummon” videotuotantojen kotipesä. Totta kai videot julkaistaan myös SuomiKiekko-sivustolla, mutta kannattaa silti käydä välittömästi tilaamassa jokaisen penkkiurheilijan unelmakanava (tilaa se tästä).

SporttiTv julkaisee Jutilan videoiden lisäksi MM-kisojen aikana paljon muutakin eksklusiivista sisältöä. Lisäksi kaikkien kanavan viimeistään MM-finaaliin 21.5.2017 mennessä tilanneiden kesken arvotaan Leijonien pelipaita Timo Jutilan nimikirjoituksella varustettuna!

Tilaa SporttiTV tästä ja olet automaattisesti mukana arvonnassa!

Timo Jutila voitti vuonna 1995 Leijonien kapteenina ja keväällä 2011 joukkueenjohtajana MM-kultaa. MM-kisojen aikana saamme SuomiKiekko-sivustolla nauttia ”Jutin Ylämummo”-palstan myötä miehen videoista ja teksteistä (uutinen).