Timo ”Juti” Jutila muistelee Ruotsin sukellusta: ”Eivät päässeet edes neljän joukkoon!”

SuomiKiekon MM-asiantuntijan Timo Jutilan mukaan Ruotsin menestys ei ole kiveen hakattu, vaikka joukkue sai jalkeille erittäin nimivahvan pääosin NHL-pelaajista koostuvan nipun.

– Nythän niille tuli rypäs NHL-pelaajia. Edellisen kerran, kun saivat vuonna 2012 ryppään NHL-pelaajia, Ruotsi ei päässyt edes neljän joukkoon eli tekivät aikamoisen sukelluksen, Juti muistuttaa.

– Pakkipää näyttää vahvalta, mutta taas tulee se eri haaste. Tullaan isoon loodaan [kaukaloon]. Tää peli on erityyppistä kuin mitä se on NHL:ssä.

Katso Jutin koko haastattelu ja arvio Ruotsista ylhäältä!

Tilaa SporttiTV – Voita Leijonien pelipaita Jutin nimmarilla!

Useamman urheilusivuston yhteisvoimin Youtubeen perustettu SporttiTV tulee jatkossakin olemaan ”Jutin Ylämummon” videotuotantojen kotipesä. Totta kai videot julkaistaan myös SuomiKiekko-sivustolla, mutta kannattaa silti käydä välittömästi tilaamassa jokaisen penkkiurheilijan unelmakanava (tilaa se tästä).

SporttiTv julkaisee Jutilan videoiden lisäksi MM-kisojen aikana paljon muutakin eksklusiivista sisältöä. Lisäksi kaikkien kanavan viimeistään MM-finaaliin 21.5.2017 mennessä tilanneiden kesken arvotaan Leijonien pelipaita Timo Jutilan nimikirjoituksella varustettuna!

Tilaa SporttiTV tästä ja olet automaattisesti mukana arvonnassa!

Timo Jutila voitti vuonna 1995 Leijonien kapteenina ja keväällä 2011 joukkueenjohtajana MM-kultaa. MM-kisojen aikana saamme SuomiKiekko-sivustolla nauttia ”Jutin Ylämummo”-palstan myötä miehen videoista ja teksteistä (uutinen).