Pietarin SKA tulee tekemään kaikkensa Jevgeni Kuznetsovin ja Dmitri Orlovin hankkimiseksi.

Washington Capitalsin venäläiskaksikko on tilanteessa, jossa molempien NHL-diilit päättyvät. Pietarin SKA:lla on houkuttimena asioita, joihin pelaajat voivat hyvinkin tarttua. Ensimmäinen on iso kasa rahaa – summa, jota he eivät NHL:ssä saa – ja toinen on paikka olympiajoukkueessa.

NHL ei päästä pelaajiaan olympialaisiin, ja siksi Venäjän jääkiekkoliitto ja Pietarin SKA vilauttelevat mielellään olympiakorttia.

– Tulemme varmasti tekemään kaikkemme, että saamme kotiutettua maajoukkuepelaajamme NHL:stä. Tiedämme, että Jevgeni Kuznetsovin ja Dmitri Orlovin sopimukset ovat päättymässä, sanoo Pietarin SKA:n ja Venäjän jääkiekkoliiton varapresidentti Roman Rotenberg Championatille.

Rotenberg uskoo, että pelaajaliikennettä tulee tapahtumaan molempiin suuntiin.

– On totta, että meillä on pelaajia, jotka ovat lähteneet NHL:ään. Mutta on myös niitä, jotka palaavat Pohjois-Amerikasta. Venäjän jääkiekkoliitto tekee kaikkensa, että MM-kisoissa pelanneet NHL-pelaajamme jäisivät KHL:ään.