SS: KalPan päävalmentajaa odotti ikävä yllätys vieraspelin päätteeksi – ”Kyllä autoja maailmassa riittää”

© Kuva: Ilari Isotalo

KalPan päävalmentaja Pekka Virta koki harmittavan yllätyksen torstai-iltana, uutisoi Savon Sanomat.

KalPa oli ollut Jyväskylässä pelaamassa Liigan välierissä JYPin vieraana. Kotona Kuopiossa oli ikävä yllätys: Niiralan montun parkkipaikalla valmentajaa odottanut auto oli reissun aikana potkittu lommoille.

– Kyllä autoja maailmassa riittää, Virta totesi Savon Sanomille.

Virran luotsaama KalPa lunasti perjantaina paikkansa Liigan finaaleissa. KalPa kaatoi välierissä JYPin voitoin 4-3. Finaalipaikka on KalPan seurahistorian toinen. Edellisen ja ainoan kerran KalPa on pelannut finaaleissa keväällä 1991.

KalPa taistelee Kanada-maljasta Tapparaa vastaan. Finaalisarja käynnistyy tiistaina Tampereella.

Alkuperäinen juttu löytyy täältä.