Ruotsi koki nöyryyttävän tappion Tsekille MM-kisoihin valmistelevassa Carlsson Hockey Games -turnauksessa.

NHL-tähtipelaajia vilisevä Ruotsi hävisi murskaavasti 4-8 suhteellisen nimettömälle Tsekin ryhmälle.

Ruotsi johti toisessa erässä kamppailua 3-1, mutta Tsekki teki huiman nousun ja pyssytti seitsemän maalia viimeisen 30 minuutin aikana.

Ruotsin maalia vartioi Eddie Läck, joka päästi seitsemän maalia ja torjui vain 24 kertaa.

Ruotsin puolustaja John Klingberg teki pelissä tehopisteet 2+2. Tsekin paras tehomies oli NHL-tähti Jakub Voracek, joka syötti peräti neljä osumaa.

Ruotsin maajoukkueessa on peräti 15 NHL-pelaajaa. Nimekkäimpiä vahvistuksia ovat puolustajat Viktor Hedman, Oliver Ekman-Larsson ja Klingberg.