Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue on tiukasti kiinni MM-kilpailuiden lohkovoitossa, kun se johtaa itseluottamusta uhkuvan pelaamisen ansiosta Kanadaa vastaan kahden erän jälkeen lukemin 4-2.

Ottelun paras pelaaja on jälleen ollut kisojen pistepörssiä johtava Kristian Vesalainen, joka on tehnyt Suomen maaleista kaksi. Vesalaisen tehot neljään otteluun ovat tähän asti 5+5.

Suomen kolmannesta maalista vastasi Vesalaisen tavoin huiman turnauksen pelannut HIFK-puolustaja Miro Heiskanen. Tehot 1+1 ottelussa merkkauttanut puolustaja on viimeistellyt kahdeksan tehopistettä neljässä ottelussa.

Toisessa erässä Santeri Virtanen nöyryytti Kanadaa alivoimamaalilla, mutta Kanada kavensi ottelun aivan erän lopussa. Näin ollen ottelun kolmanteen erään lähdetään Suomen kahden maalin johtoasemassa.