Nashville Predatorsin suomalaistorjuja Pekka Rinne jatkoi uskomatonta pudotuspelivirettään ja torjui jo kolmannen peräkkäisen voittonsa Chicago Blackhawksista NHL:n pudotuspeleissä.

Rinne nollasi kahdessa ensimmäisessä osaottelussa Blackhawksin, mutta kolmannessa koitoksessa hän joutui antautumaan ensimmäistä kertaa, kun ruotsalaishyökkääjä Dennis Rasmussen löysi keinon suomalaistähden ohittamiseen.

Blackhawks johti kahden erän jälkeen peliä 2-0, mutta Nashville onnistui viimeisen erän huimalla kirillä nousemaan varsinaisella peliajalla tasoihin 2-2:een.

Ottelun jatkoaikasankari oli lopulta Nashvillen sveitsiläislupaus Kevin Fiala, joka ohitti Blackhawks-vahti Corey Crawfowrdin, kun trilleriottelua oli pelattu 76 minuuttia ja 44 sekuntia.

Ottelun kolmanneksi tähdeksi valittu Rinne torjui ottelussa 34 kertaa. Tästä voit siirtyä lukemaan Rinteen rikkomasta upeasta ennätyksestä.

Rinne ja Predators on tekemässä todellista jymypaukkua NHL:n pudotuspeleissä. Predators nousi pudotuspelisarjassa jo 3-0-johtoon ja on yhden voiton päässä tiputtamassa sarjan yhtä suurinta ennakkosuosikkia.

Katso tästä Rinteen yliluonnollinen torjunta ottelun avauserässä.