Venäläisen Sport-Expressin toimittaja Igor Rabiner kohahdutti kiekkomaailmaa twiittaamalla usean eri lähteen kertoneen hänelle, että Pavel Datsjukin jalka on tällä hetkellä niin huonossa kunnossa, että venäläislegendan kiekkoura saattaisi olla ohi.

Datsjukin edustama Pietarin SKA voitti KHL-mestaruuden, mutta joukkueen kapteeni pystyi pelaamaan pudotuspeleissä vain seitsemässä ottelussa. Niissä Datsjuk keräsi pisteet 3+5.

Runkosarjassa sentteri nakutti 44 ottelussa pisteet 12+22.

Datsjukin agentti Dan Milstein otti aiheeseen kuitenkin nopeasti kantaa Twitterissä.

– Huhut Pavel Datsjukin uran loppumisesta eivät todellakaan pidä paikkansa. Odotamme kautta 2017-18 ja mahdollisuutta pelata talviolympialaisissa, Milstein kirjoittaa.

Lisäksi Milstein kommentoi asiaa TASS:ille:

– Lopettamispuheet eivät pidä paikkaansa, sillä Datsjukilla on vielä vuosi sopimusta jäljellä. Vuosi sitten KHL-sopimusta tehdessä Datsjuk ajatteli lopettavansa olympialaisten jälkeen, mutta vähän aikaa sitten hän sanoi, että pelaaminen tuntuu hyvältä, eikä tiedä vielä lopettamisestaan. Ei ole poissuljettua, että hän jatkaa vielä olympialaisten jälkeen, Milstein kommentoi uutistoimistolle.

Dan Milstein

@HockeyAgent1
Rumors that Pavel Datsyuk ended career are absolutely false. We look forward to 2017- 2018 season and a chance to compete in Winter Olympics