© Kuva: Getty Images

Sebastian Ahon maali kummastutti Antti Raantaa – ”En edes tiedä mikä sääntö tuo on”

Carolina Hurricanes yllätti yön ottelussa New York Rangersin loppulukemin 4-3. Ottelun ykköshahmo oli Carolinan suomalaishyökkääjä Sebastian Aho, joka teki pelissä tehopisteet 2+1.

Ahon tekemä 3-3-tasoitusmaali aiheutti paljon puhetta ottelun jälkeen. Aho ampui tulisesti siniviivalta kauden 19:nnen osumansa, mutta Rangersin maalilla vartioinutta Antti Raantaa häirittiin selvästi tilanteessa. Rangersin päävalmentaja Alain Vigneault haastoi tilanteen, mutta tuomarit tuomitsivat tilanteen maaliksi.

Silminnähden pettynyttä Raantaa hämmensi se, että maali hyväksyttiin.

– Yritin olla mahdollisimman reunalla maalivahdin alueella, mutta kun syöttö Aholle tuli, kuulin vedon ja samaan aikaan maskini oli nenälläni. Kiekkoa oli vaikea nähdä sen takia, Raanta kommentoi MSG:n lähetyksessä.

Raanta luuli aluksi, että hänen oma pelaajansa osui hänen maskiinsa, mutta lopulta videokuvasta paljastui sen olevan Carolinan hyökkääjä Elias Lindholm.

– En edes tiedä mikä sääntö tuo on. Jos en voi olla maalivahdin alueen reunalla… On vaikea sanoa nyt, mitä tekisin eri tavalla, Raanta pyöritteli.

Raanta torjui ottelussa 26 kertaa päästäen selkänsä taakse neljä maalia.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!