© Kuva: Getty Images

Nuori KHL-tähti halutaan takaisin NHL:ään – Vegas-uhka aiotaan estää

NHL-seura Dallas Stars menetti kesällä nuoren venäläishyökkääjän Valeri Nitshushkinin KHL:ään.

Nitshushkin, 22, oli tyytymätön asemaansa Starsissa, eikä yhteiselo päävalmentaja Lindy Ruffin kanssa toiminut.

Raporttien mukaan venäläislaituri oli ilmoittanut suoraan, ettei hän pelaa enää koskaan Starsissa Ruffin ollessa päävalmentajana.

Tilanne ei ole kuitenkaan edennyt siihen, etteikö Nitshushkin olisi edelleen seuran tulevaisuuden suunnitelmissa mukana.

Jim Nill (Starsin GM) sanoi, että Starsin tarkoitus on tuoda hänet takaisin. Varmaa ei ole se, että milloin, Starsin verkkosivuille raportoiva Mark Stepneski kirjoitti.

Oma kuvionsa Nitshushkinin kanssa on se, että laittaako Stars hänet tarjolle laajennusdraftiin vai suojaako Stars hänet?

NHL:ään mukaan liittyvä Golden Knights Vegas kun voisi hyvinkin olla kiinnostunut tällä hetkellä TsSKA:ssa pelaavasta Nitshushkinista.

– Nill sanoi radiossa Edmontonissa, että Nitshushkin on todennäköisesti pelaaja, jonka he aikovat suojella laajennusdraftissa.

Toki tähän Starsilla on hyvä mahdollisuus, sillä varsinkin hyökkäyksessä sillä ei ole aivan liikaa pelaajia, jotka olisi pakko suojata.

Nitshushkinin kausi KHL:ssä on ollut pienehkö pettymys, varsinkin kun hän saapui sarjaan tähden statuksella. Nitshushkin ehti kärsiä loukkaantumisista, minkä päälle 36 runkosarjaottelussa taitavalle voimahyökkääjälle merkattiin tehot 11+13=24.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!