Kun kautta on jäljellä enää alle neljäsosa, The Hockey News kävi läpi runkosarjan suurimmat pettymykset. Kaksi toimittajista nosti pahimmaksi flopiksi slovenialaisen Anze Kopitarin.

Los Angeles Kingsin ykkössentteri pelaa NHL-uransa huonointa kautta. Kopitar on tehnyt vain yhdeksän maalia mikä on aivan liian vähän miljoonia tienaavalle tähtihyökkääjälle.

– On todella hyvä mahdollisuus siihen, että hänelle maksetaan yli miljoona dollaria maalia kohden. Hänelle maksetaan 14 miljoonaa tästä kaudesta, joten hänen täytyisi tehdä vielä kuusi maalia, että lukema tippuisi alle miljoonaan, Ken Campbell sanoo.

Kopitar nostettiin täksi kaudeksi joukkueensa kapteeniksi, eikä hän ole onnistunut kantamaan vastuutaan. Sitä vastoin entinen kapteeni Dustin Brown pelaa parasta kauttaan vuosiin.

– Onkohan Kingsin kapteenin virka kirottu? Dustin Brown pelaa parasta peliään sitten kauden 2011-2012 ja Kopitarin pistesaldo on tippumassa yli 20 tehopisteellä. Kopitar on onnekas, jos onnistuu rikkomaan edes 10 maalin rajan, Jared Clinton ynnäilee.

29-vuotias tähtihyökkääjä on tällä kaudella tehnyt 61 ottelussa tehopisteet 9+31. Los Angelesilla ja Kopitarilla on 15 ottelua aikaa parantaa otteitaan. Kings taistelee lännen viimeisestä pudotuspelipaikasta ja kaipaa kapteeniltaan tehopisteitä sen saavuttamiseksi.