© Kuva: Getty Images

NHL-pelaajat nousemassa kapinaan? – liiga tuskin pystyy kieltämään pelaajilta osallistumista olympialaisiin

NHL ja pelaajayhdistys NHLPA ovat todella kaukana toisistaan neuvotteluissa olympiakisoihin osallistumisesta. Tahot kävivät asiasta keskusteluja viimeksi keskiviikkona ja viesti tapaamisen jälkeen oli selvä. NHL ei usko, että se osallistuu vuoden päästä Etelä-Koreassa järjestettäviin kisoihin.

Philadelphia Flyersin Jakub Voracek purki tilannetta pelaajien näkökulmasta CSN:lle. Tähtipelaaja pitää kieltoa uskomattomana, eikä liiga ymmärrän ottaa huomioon sitä mitä se merkitsee pelaajille.

– Tämä mahdollisuus tulee meille vain joka neljäs vuosi. Ja sitten saan lukea varakomissaari Bill Dalyn lausuntoja, ”me emme ole osallistumassa.” Kukaan ei halua häntä sinne. Pelaajat haluavat kyllä lähteä. Hän ei ole osa pelaajayhdistystä. Ei häntä haluta. Pelaajat halutaan, Voracek purki turhautumistaan.

Tshekkihyökkääjä ei myöskään uska, että NHL pystyy pitämään suurimpia tähtiään lähtemästä kisoihin. Ei vaikka liiga sen kieltäisi.

– Pelaajat haluavat lähteä, takaan sen. Haluan nähdä kuinka he estävät Aleksandr Ovetshkinia osallistumasta. Ja muita venäläisiä pelaajia. Yrittäkööt estää heitä.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!