Minnesota Wild koki jälleen kerran tappion, kun tällä kertaa Detroit Red Wings oli parempi Suomen aikaan sunnuntaina illalla pelatussa kamppailussa. Ottelu venyi jatkoajalle, jossa kotijoukkue Red Wingsin Andreas Athanasiou iski ratkaisuosuman.

Wild sai napattua kohtaamisesta yhden sarjapisteen mukanaansa. Edellisistä kymmenestä ottelusta kokoon on tullut vain viisi pistettä.

Vaikka Wild ei ole onnistunut napsimaan hirveästi voittoja viime aikoina (viimeiset kymmenen peliä: kaksi voittoa, seitsemän suoraa tappiota, yksi jatkoaikatappio), joukkueen päävalmentaja Bruce Boudreau oli kuitenkin yllättävän tyytyväinen Red Wings -ottelun jälkeen.

– Minusta pelasimme hyvän ottelun. He (Detroit) saivat vain kolme laukausta maalia kohti kolmannessa erässä, yksi tietysti meni sisään ylivoimalla. Mielestäni tämä oli paras pelimme kuukauteen, Boudreau sanoi medialle ottelun jälkeen.

Boudreau nosteli esille nimenomaan laukaisutilastoa tuoreimman tappion jälkeen.

– Se, että heidät pitää kotihallissaan, jossa jokainen laukausta edes muistuttava veto tilastoidaan, alle 20 laukauksessa, on minusta melko hyvä suoritus.