© Kuva: Getty Images

Mikko Rantasen Colorado Avalanchen tilasto surullista katseltavaa – ”Tämä saattaa päättyä vielä huonommin”

Colorado Avalanchen kausi on ollut surullisen huono. The Hockey Newsin Sean McIntoe pureutui joukkueen tilastoihin ja luvut ovat surullista luettavaa.

Avalanche on onnistunut 68 ottelussa saalistamaan vain 41 sarjapistettä, eli mahdollisista 136 pisteestä joukkue on onnistunut nappaamaan vain 30,1 prosenttia mukaansa. Tilasto on kaudesta 2005-2006 alkaneen palkkakattoajan huonoin NHL:ssä, jopa huonompi kuin kauden 2013-2014 Buffalo Sabresilla (31,7).

Eikä valoa kajasta tunnelinpäässä. McIntoe arvelee, että tilasto vain huononee kauden loppua kohden.

– Tämä saattaa päättyä vielä huonommin. Yleisesti ottaen, huonot joukkueet tapaavat pelata vain huonommin kauden edetessä. Osittain siitä johtuen, ettei heillä ole enää mitään mitä varten pelata, McIntoe kirjoittaa.

Kaiken lisäksi joukkueella on edessään haastava runkosarjanloppu. Coloradolla on edessään ottelut 12:sta joukkuetta vastaan, joista 11 on menossa pudotuspeleihin. Detroit Red Wings on vastustajista ainut, joka on jo menettänyt pudotuspelihaaveensa.

Aikaa pienimuotoiselle kasvojenpesulle on, mutta tällä hetkellä joukkueen mahdollisuudet eivät näytä kovin hyvältä.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!