© Kuva: Getty Images

Markus Nutivaara vaikeuksissa NHL:ssä – taas kokoonpanon ulkopuolelle

Hienon syyskauden NHL:ssä pelanneen Columbus Blue Jackets -puolustaja Markus Nutivaaran tilanne ei ole tällä hetkellä paras mahdollinen.

Suomalainen tulokaspakki on Columbus Dispatchin toimittaja Aaron Portzlinen mukaan kokoonpanon ulkopuolella lauantai-illan ottelussa New York Islandersia vastaan, kun Scott Harrington nostetaan takaisin kokoonpanoon.

– Tarvitsen enemmän ”Nuutilta”, joukkueen päävalmentaja John Tortorella totesi Portzlinen mukaan.

Jos twiitti ei näy, katso se tästä linkistä.

Tammikuussa pienestä loukkaantumisestakin kärsinyt Nutivaara on ollut viime viikkoina kokoonpanon ulkopuolella aina silloin tällöin. Maaliskuun vaihteessa suomalaispakki seurasi kolmesti peräkkäin katsomosta joukkueensa ottelun.

Sen jälkeen suomalainen on ollut joukkueen kokoonpanossa viidesti putkeen, mutta otteet ovat olleet ailahtelevia. Esimerkiksi torstain ottelussa Florida Panthersia vastaan Nutivaara oli pahasti ongelmissa ajoittain.

Nutivaaran edellinen tehopiste on tammikuun alusta eli yli 20 ottelua sitten.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!