Raimo Summasen nimi nostettiin esiin KHL-seura Salavat Julajevin päävalmentajaspekulaatioissa.

Venäläinen Championat-sivusto arvioi Summasen sopivuutta Ufan ylpeyden vastuuluotsiksi. Paikka avautui, kun Salavat Julajev antoi äskettäin potkut Igor Zaharkinille.

– Summanen on ehkä kaikista fantastisin ja yksi loogisimmista vaihtoehdoista, venäläisaviisi kirjoittaa.

Summanen olisi Championatin mielestä hyvä ratkaisu erityisesti, jos Julajev hakee lyhyen aikavälin koutsia. Tunteikas suomalaiskäskijä saisi Salavatin pelaamaan suurella sydämellä, mikä takaisi ainakin yleisön suosion. Temppu, jonka Summanen teki siis Omskissa Avangardin peräsimessä.

Summasen ohella Salavatin päävalmentajan paikasta taistelee Championatin mukaan venäläislegenda Vjatsheslav Bykov, joka saattaa haluta takaisin valmennushommiin. Andrei Skabelka, Peteris Skudra, Vjatsheslav Butsajev ja Mike Keenan pääsevät myös venäläislehden ehdokaslistalle.

Summanen on tällä hetkellä Mestiksen Espoo Unitedin apuvalmentajana.