© Kuva: Getty Images

Granlundin valmentaja lähti ovet paukkuen haastattelusta – ”Saat sen kuulostamaan siltä, että olimme hyviä”

Minnesota Wildin päävalmentaja Bruce Boudreau on joutunut ensimmäistä kertaa tällä kaudella vaikean paikan eteen, koska Wild kärsi viidennen peräkkäisen tappion yön ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan.

Winnipeg johti ensimmäisen erän jälkeen 4-0, mutta Wild onnistui tasoittamaan ottelun 4-4:ään toisen erän sensaatiomaisella nousulla. Jets pilasi huiman nousun kuitenkin kolmannessa erässä puolustaja Josh Morriseyn 5-4-voittomaalilla.

Wild-luotsi Boudreau oli raivona ottelun jälkeen.

– Nyt ei ole hyvä päivä, joten saatan sanoa jotain typerää. En halua vastata tuohon kysymykseen, Boudreau puuski toimittajille Fox Sportsin Northin lähetyksessä.

Seuraavan toimittajan kysymys oli Boudreaulle liikaa ja hän päätti poistua paikalta.

– Hei kuunnelkaa. Me olimme surkeita ensimmäisessä erässä. Me tulimme hyvin takaisin toisessa erässä. Voi paska, ei se ole sinnikkyyttä. Saat sen kuulostamaan siltä, että olimme hyviä. Se on siinä. Olen valmis, päätti Boudreau ja ampaisi pois haastattelusta.

Boudreau piti joukkueelleen medialta suljetun palaverin ottelun jälkeen, joten seuraavassa ottelussa voi tulla aivan eri tavalla motivoinut Wild-joukkue.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!