Colorado Avalanchen sentteri Matt Duchene kiinnostaa eri NHL-seurojen parissa.

Jo aiemmin muun muassa Montreal Canadiens ja Ottawa Senators ovat olleet kovasti kiinnostuneita Duchenesta.

Nyt keskusteluun on noussut mukaan uusia seuroja.

Yksi näistä on Nashville Predators, jolta on nähty kovia liikkeitä viime vuosien aikana.

Se muun muassa hankki sentterin Ryan Johansenin vaihdossa Seth Jonesiin. Tänä kesänä seuran GM David Poille liikutti seuran kapteenina toimineen Shea Weberin Montreal Canadiensiin, mistä vaihdossa tuli toinen tähtipakki P.K. Subban.

Nyt Predatorsin kohdalla väläytellään uutta isoa liikettä.

– Emme voi tehdä niitä koko ajan tai yhtäkkiä meillä ei enää olekaan yhtä sarjan parasta puolustusta, Poile sanoi the Tennessean toimittajalle Adam Vinganille.

Puolustuksella Poile viittasi Avalanchen vaatimuksiin, jotka ovat olleet julkisuudessa. Duchenen hintalappuna ollaan pidetty ykköskierroksen varausvuoroa, nuorta, jo merkittävässä roolissa olevaa pakkia sekä puolustajalupausta.

– Keskustelen kaikkien kanssa ja kuuntelen, mitä ihmiset sanovat. En tunnusta itseäni mitenkään isojen treidien tekijäksi, mutta toivon, että olen sellainen, joka pystyy tekemään laadukkaita treidejä, Poile mietti.

Duchene-kisaan on ilmoittaunut varsin yllättäviä joukkueita viime päivien aikana.

TSN:n toimittajan Darren Dregerin mukaan sekä St. Louis Blues että Arizona Coyotes ovat markkinoilla etsimässä uutta sentteriä.

Blues menetti kesällä kapteeninaan toimineen David Backesin, Coyotesilla taas Martin Hanzal on lähdössä muualle. Molemmilla on ollut ongelmia sen kanssa, ettei seuroilla ole ollut laadukasta ykkössentteriä.

Coyotesilla sellainen on kasvamaisillaan Dylan Stromesta, mutta Strome on vielä kehitysaskeleiden äärellä.