© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin GM paljon velkaa Patrik Laineen isälle – ”Jos kiitoskirjettä ei ole lähetetty, syytä olisi”

The Hockey News paljastaa Patrik Laineesta tekemässä artikkelissaan tulokkaiden parhaan maalintekijän laukauksen salaisuuden. 18-vuotiaan suomalaisen laukaus on hiottu aikanaan lapsuuden kodin takapihalla.

– Minulla oli maali meidän takapihalla ja vietin siellä tunteja joka päivä vain harjoitellen laukomista, Laine kertoo.

Vanhoja tölkkejä maalinaan käyttäneen tulokkaan ura olisi voinut olla hyvin erilainen, jos hän olisi saanut itse asiasta päättää. Patrik Laine halusi itse maalivahdiksi, mutta Harri isän painostuksesta, lahjakas kiekkoilija siirtyi kokonaan kenttäpelaajaksi.

– Olisin jatkanut maalivahtina, mutta isäni päätti puolestani, ja siirryin pelaamaan vain hyökkääjänä. Olin parempi maalivahti kuin hyökkääjä, mutta olen ihan sinut hänen päätöksensä kanssa.

”Jos Jetsin GM Kevin Cheveldayoff ei ole vielä lähettänyt Laineen Harri isälle kiitoskirjettä, hänen olisi ehkä aika hankkia hienoa kirjoituspaperia ja kirjoittaa jotain erityistä, sillä ilman häntä, Laine saattaisi vielä olla maalivahtina jossain päin Suomea,” Jared Clinton kirjoittaa artikkelissaan.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!