© Kuva: Getty Images

Tulokkaiden pörssikärki selvisi säikähdyksellä – Patrik Laineella mahdollisuus karata johtoon

Toronto Maple Leafsin Mitchell Marner loukkaantui torstaiyönä pelatussa ottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan. Marner liukui ottelussa kovalla vauhdilla laitaa päin ja joutui vetäytymään kamppailusta.

Tulokas ei ollut mukana Maple Leafsin aamuharjoituksissa, mutta päävalmentaja Mike Babcock sanoi, ettei 19-vuotiaan hyökkääjän loukkaantuminen ole vakava.

– Marnerin tilaa tarkkaillaan päivä kerrallaan. Eli se tarkoittaa sitä, että puhumme hänestä taas huomenna, Babcock vitsaili toimittajille harjoitusten jälkeen.

Mitchell Marner tulokkaiden pistepörssissä tasapisteissä Patrik Laineen kanssa. Molempien miesten joukkueet pelaavat lauantaina sekä sunnuntaina. Jos Marner on poissa molemmista peleistä, on Laineella hyvä tilaisuus nousta selkeäksi pörssikärjeksi. Suomalaisen tehot ovat 27+21 ja Kanadalaisen 15+33.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!