© Kuva: Pekka Mäntylä

Tapparalle vaikea ilta luvassa – ”KooKoo pelaa kotonaan yllättävän hyvin isojakin vastaan”

NHL:ssä ja Liigassa komean uran tehnyt järkälemäinen puolustaja Sami Helenius uskoo, että sarjajohtaja Tapparalla on edessä vaikea iltapuhde perjantaina Kouvolassa.

KooKoo taistelee vielä pudotuspeleihin pääsystä ja on osoittanut siihen tarvittavaa työmoraalia ja taistelumieltä, joka toi kouvolalaisille kotihallissaan jatkoaikavoiton tiistaina Pelicansista. Kotonaan KooKoo on ollut vaikeasti voitettava joukkue.

– Monesti on puhuttu Kouvolan ja sen ylpeyden KooKoon pelistä kotona ja varsinkin jos he saavat ensimmäisen maalin aikaan ja sitä kautta kotiyleisön taakse, he pelaavat yllättävänkin hyvin ja isojakin seuroja vastaan. Ei ehkä ihan rahkeet riitä voittoon Tapparasta, mutta tasapeliin kylläkin, Sami Helenius arvioi Betsafen verkkosivuilla.

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!