STT: Michael Keräsen tapauksessa uusi käänne – sakko Kilpailu- ja kuluttajaviraston käsittelyyn

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Suomen Jääkiekkoilijat ry:n eli Pelaajayhdistyksen toiminnanjohtaja Jarmo Saarela on kertonut STT:lle, että yhdistys vie Tampereen Ilveksen saaman 100 000 euron siirtosakon Kilpailu- ja kuluttajaviraston käsittelyyn.

Liiga sakotti viime viikolla Ilvestä, koska se teki sopimuksen samalla kaudella Jokereissa pelanneen Michael Keräsen kanssa. Liigan joukkueet ovat yhdessä sopineet, etteivät pestaa samalla kaudella KHL-seura Jokereissa pelanneita kiekkoilijoita.

Keränen siirtyi Ilvekseen joulukuussa.

– Meillä on tästä hallituksen sähköpostikokous meneillään, mutta olemme jo olleet yhteydessä Kilpailu- ja kuluttajaviraston kanssa. Tätä kautta lähdemme ajamaan asiaa. Vireille pannaan toimenpidepyyntö Kilpailu- ja kuluttajavirastolle, Saarela totesi.

Jokerit purki seurassa kauden aloittaneen Keräsen sopimuksen marraskuussa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!