Nashville Predatorsin ruotsalaishyökkääjä Viktor Arvidsson on tehnyt tällä kaudella upeilla otteillaan nimeä itselleen NHL:ssä.

Toista kauttaan NHL:ssä pelaava 176 senttimetriä pitkä Arvidsson on noussut Nashvillen fanien suosioon väkkärämäisellä ja energisellä pelityylillään.

23-vuotiaan ruotsalaisen peli on kehittynyt viime kaudesta ilmiömäisesti. Hän on tehnyt tällä kaudelle 51 otteluun tehopisteet 15+20=35, mikä on jo nyt peräti 19 enemmän kuin viime kaudella.

Arvidsson on NHL:n pistemääräänsä eniten viime kaudesta nostanut pelaaja, yhdessä Pittsburgh Penguinsin puolustajan Justin Shultzin kanssa.

Arvidssonia voidaan kuvailla todelliseksi energiapakkaukseksi kentällä. Hänellä on loputon kestävyys, ja tuntuu kun hän saisi vain lisää vauhtia kehoonsa kun joku tönäisee häntä.

– Yritän vain pelaa energialla, jotta muut pelaajat saisivat energiaa ja koko joukkue saisi niin paljon sitä kun voi. Yritän vain mennä ja pelata niin kovaa kuin voin, kommentoi Arvidsson Tennessean.com-lehdelle.

Pienikokokoinen Arvidsson on äärimmäisen taitava ja hänen rannelaukauksensa on hirmuinen. Arvidsson on taitopelaaja jolla on rouhijan otteet kentällä.

– Hän tekee niin paljon töitä. Hän on periksiantamaton kiekon kanssa, eikä koskaan luovuta. Se saa monet vastustajat ärtymään. Sellainen työ on tarttuvaa ja sitä on hauska katsoa, hehkuttaa Nashvillen kapteeni Mike Fisher.

Arvidsson on noussut Nashvillen päävalmentaja Peter Lavioletten tärkeimmiksi pelaajiksi joukkueessa.

– Se tapa millä hän pelaa peliä, olen sanonut tämän ennenkin. Se inspiroi ihmisiä, Laviolette kertoo.