Colorado Avalanchen veteraanihyökkääjä Jarome Iginla on ilmaissut halukkuutensa vaihtaa seuraa ennen NHL:n siirtotakarajaa. Iginla kertoi asiasta Yahoo Sportsille ennen yön kohtaamista Los Angeles Kingsiä vastaan.

– Haluaisin siirtyä siirtotakarajalla jonnekin. Haluan päästä pelaamaan pudotuspelikiekkoa, Iginla kertoi ennen ottelua.

39-vuotias kanadalainen on pelannut viimeiset kolme kautta Colorado Avalanchen riveissä. Sinä aikana ryhmä ei ole onnistunut raivaamaan tietään kertaakaan pudotuspeleihin.

Mies pelaa viimeistä kauttaan kolmen vuoden sopimuksestaan, jossa hänellä on siirron estävä pykälä. Puheista päätellen konkarihyökkääjä on kuitenkin valmis luopumaan pykälästä.

– Olen viihtynyt joukkueessa ja täällä on hyviä nuoria lupauksia. Uskon, että heillä on edessään hieno tulevaisuus, mutta minulla ei ole enää aikaa niin paljon.

Edmontonissa syntyneen laiturin toive on hyvin ymmärrettävissä. Iginlalla on käynnissä 20:s kausi liigassa, eikä mies ole tuona aikana päässyt pelaamaan kuin seitsemän kertaa pudotuspeleissä. 1521 ottelua pelannut veteraani eteni keväällä 2004 Calgary Flamesin kanssa Stanley Cup –finaaleihin asti.

– Ne ovat parhaita pelejä kaikista, ehdottomasti hauskimpia ja sinulla on mahdollisuus voittaa. En ole vielä luopunut siitä mahdollisuudesta.